Uniek aanbod

UNIEK AANBOD VOOR ONDERWIJS, ZORG, OVERHEID EN KETENPARTNERS ACTIEF IN EN RONDOM HET GEVANGENISWEZEN

Gevangenis Monologen 3 is een unieke voorstelling van en voor (ex-)justitiabelen en professionals om hen een stem te geven en tegelijkertijd serieus te laten reflecteren op de eigen rol. We zijn objectief en kritisch en bieden handvatten voor justitiabelen om zich te herstellen en beter te re-integreren. Daarnaast biedt de voorstelling handvatten voor professionals om zorg beter te mobiliseren en het werk beter te doen door meer inzicht te verkrijgen in de wereld van de gedetineerde burger.

Gevangenis Monologen 3 geeft zo alle betrokkenen stof tot nadenken.  Dit keer bieden we organisaties na afloop van de voorstelling een podium om een constructief dialoog te starten tussen ervaringsdeskundigen en professionals om aan te tonen hoe belangrijk het is om in dialoog te blijven met elkaar, waarbij de opvattingen en gevoelens van de (ex-)justitiabele centraal wordt gesteld en hoe dit leidt tot begrip, vertrouwen en herstel. Niet zomaar een nagesprek, dit keer een constructief dialoog tussen alle betrokkenen.

BIJ JOU OP LOCATIE
Brochure

Gevangenis Monologen 3 is nu te boeken bij jou op locatie voor de periode 2022. Geschikt voor organisaties die actief zijn in het onderwijs, de zorg, de overheid en ketenpartners actief in het gevangeniswezen. Download nu de brochure op de website en/of neem direct contact op met Ideefix Film & Media om de voorstelling in te plannen bij jou op locatie op een geschikte datum die jullie uitkomt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.