Mo Inhuren

Mohamed Teeri

Preventiespecialist Criminaliteit/ Motiverende Spreker/ Social Worker

Ik ben Mohamed Teeri en ik ben 28 jaar oud. Jarenlang was ik actief in het criminele circuit. Wat uiteindelijk ook resulteerde tot een jarenlange gevangenisstraf. Op een gegeven moment heb ik mijn levenspad gewijzigd en ben ik actief bezig met verschillende organisaties en stichtingen om de (kwetsbare) jongeren te faciliteren en te helpen waar nodig.

Soms wordt er gevraagd om een onconventionelere en effectievere begeleiding voor jongeren. Ik werk grotendeels op ervaring en herken hierdoor de mindset, valkuilen en patronen die soms door instanties gemist worden. Ik werk aan toekomstperspectief en werk samen met de jongeren/ex-gedetineerden aan talenten en skills om zodoende hen hun potentie maximaal te laten benutten.

MISSIE

Doordat er veel extreme en schrijnende gevallen zijn van jongeren die dreigen af te glijden in de criminaliteit of jongeren die niet weerbaar genoeg zijn voor de veranderde en verharde maatschappij.
We zien dat instanties grip dreigen te verliezen op deze kwetsbare doelgroep en dat jongeren steeds op jongere leeftijd dealen met complexere problemen. We zien een stijging in jeugdcriminaliteit en mentale problemen onder jongeren. Ook speelt de (negatieve) beïnvloeding door social media hier een grote rol in.

Graag werk ik met deze jongeren aan preventie, perspectief en het geven van adviezen en begeleiding die ze nodig hebben en verdienen.

Aanbod/Diensten

Ambulante Begeleiding/Coaching

Een-op- een begeleiding van jongeren die dreigen af te glijden in de criminaliteit of niet weerbaar genoeg geacht worden.

Bokstrainingen / Sollicatietrainingen

Bokstrainingen om aggresie te reguleren en mindful te worden. Ook wordt er gewerkt aan skills die nodig zijn om te solliciteren of te ondernemen.

Acceptance and Commitment Therapy

Bij extremere gevallen pas ik ACT toe. Hierbij wordt er extra gekeken naar de intrinsieke motivatie van de jongeren. Om zo hun handelingen goed te kunnen begrijpen en bewoorden en te accepteren.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact op!

Soms is persoonlijk contact wat fijner. Heb jij of je organisatie interesse, neem dan gerust contact op via het contactformulier of belletje. Graag sta ik je te woord. www.teeri.nl